en
Despre noi
Vulcan SA este o companie cu peste 110 ani de experienta in fabricarea componentelor pentru industria energetica si utilaj petrolier. Este fondata in 1904 ca ramura a companiei austriece „Machinen und Waggonbau Fabriks Aktiengesellschaft in Simmering” proprietate a uzinelor “Brunn-Konigsfelder Maschinenfabrik” din Brno. In 1990 devine societate pe actiuni avind ca actionar majoritar statul roman, iar in decembrie 2002 este privatizata avand ca actionar majoritar GET (Grup Energetic Tender).

VULCAN SA produce echipamente si utilaje industriale de tonaj mediu si greu, destinate in principal industriei enegetice, dar si altor industrii cum ar fi industria chimica, industria petrochimica, industria metalurgica, dupa cum urmeaza:

Utilaj energetic - cazane energetice de abur, cazane industriale, cazane recuperatoare, cazane de apa fierbinte, cazane pentru nave (caldarine), parti sub presiune pentru cazane energetice (pereti-membrana, colectoare, economizoare, vaporizatoare, supraincalzitoare, tamburi, etc.), circuite de inalta presiune si temperatura pentru centrale termoelectrice, echipamente auxiliare pentru cazane energetice - ventilatoare, mori de carbune, preincalzitoare de aer rotative (statoare Ljungstrom), componente pentru centrale nuclear-electrice.

Utilaj petrolier - unitati de pompare pentru extractia petrolului, reductoare de turatie de medie si mare putere, pentru utilaje grele.

Echipamente industriale - structuri metalice medii si grele, echipamente industriale diverse care presupun combinatii sudate de structuri metalice, tevarie, tabla virolata, cu aplicatie in diverse industrii (chimie, petrochimie, metalurgie, constructii de nave, etc.).

VULCAN SA fabrică produse conform Sistemului de Management al Calitaţii din 1983. Sistemul de management al calitatii se aplică la toate activitatile cu influenţă asupra calitaţii produselor şi serviciilor realizate de VULCAN SA. Produsele sunt fabricate in conformitate cu cele mai exigente standarde internationale cum ar fi API Spec 11E pentru unitati de pompare petrol, iar pentru utilaj energetic se aplica atat normele europene PED si EN cat si cele americane ASME pe langa normele romanesti ISCIR si CNCAN.

VULCAN SA ofera si servicii precum: servicii de premontaj/montaj, asistenta tehnica pentru montaj, lucrari pe santier, lucrari de reparatii pentru cazane de abur si apa fierbinte, indoire tevi, tratamente termice, prelucrari mecanice, incercari mecanice distructive si nedistructive.

Contacteaza-ne
Adresa:
Strada Dumitru Brumarescu nr. 15, Sector 4, 041838, Bucuresti , Romania
Telefon:
+40 21 3199480
Fax:
+40 21 3199481
E-mail: office@vulcan.ro